CHANNEL UMB

Nizar OII!! PAS Tinggalkan Nik Aziz, Jom Join UMNO!

Tuesday, October 27, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 3 comments
Filed under: ,oleh Encik Papa Gomo

Maka terjawap sudah akan Kerajaan Perpaduan di antara Umno dan Pas. Sesi dialog bersama Hassan Ali bertempat di rumahnya yang di hadiri Ustaz Nasha dan beberapa pimpinan PAS yang lain telah dapat merungkai apa sebenarnya yang berlaku.

Isu kerajaan Perpaduan antara Pas dan Umno ini sebenarnya telah di bincangkan oleh seluruh pimpinan atasan Pas. Nik Ajis tiada dalam perbincangan ini. Pimpinan Pas telah sebulat suara untuk keluar dari Pakatan Pembangkang yang nampaknya sudah lari dari konsep asal mereka. campur Tangan Anwar dalam banyak isu juga telah membuatkan Pas meluat dalam pakatan Pembangkang ini.

Nik Ajis telah menyatakan ada individu dalam Pas yang cuba bargabung dengan Pas. Dan ternyata Nik Ajis telah silap dalam kenyataan nya. Seluruh Pimpinan Pas lah yang mencadangkan idea Kerajaan Perpaduan ini. Di ketuai oleh Haji Hadi sebagai Presiden dan seluruh majlis tertinggi Pas.

Hussam Musa yang mana merupakan ketua Puak Edrogan lah yang telah meracuni Nik Ajis agar menolak dengan keras cadangan Kerajaan Perpaduan ini. Hussam memainkan peranan yang besar dalam membawa agenda Anwar meresap dalam politik Pas. Oleh sebab itu lah Individu seperti Haji Hadi, Ustaz Nasha, Hassan Ali dan beberapa pimpinan Pas telah di jadikan target utama Hussam Musa untuk menghancurkan Pas.

Kerajaan Perpaduan antara Pas dan Umno akan berlaku. Jadi marilah kita sama-sama mendoakannya agar Islam bersatu dalam membangunkan Malaysia ini. Dalam itu juga jangan kita memberi peluang kepada Musuh yang cuba menghancurkan perpaduan Islam ini. Puak Edrogan dalam Pas dan Anwar mesti ditentang agar mereka tahu kekuatan kita yang ingin lihat Perpaduan antara Islam terjalin.

Nik Ajis telah mengeluarkan Tuduhan kepada individu yang tidak bersalah. Dan wajar Nik Ajis memohon maaf atas tindakan nya yang kurang pengetahuan itu. Fitnah yang Nik Ajis lemparkan adalah sangat Berat Dosanya. Moga Nik Ajis sedar akan kesilapan yang di lakukan nya.

Psssttt.....Habis lah Anwar Al juburi..he he he...last sekali Karpal liwat dia..he he he
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Comments

3 comments to "Nizar OII!! PAS Tinggalkan Nik Aziz, Jom Join UMNO!"
 1. Salam sedara seagamaku sekalian...

  Mengapa DIA melarang pepecahan sekeras-kerasnya??
  Dan mengapa pula ada tangan-tangan yang tidak suka akan perpaduan yang murni ini.
  Mengapa??
  Marilah kita sama2 berfikir.....

  Rakyat negara ini yang majoriti beragama Islam sememangnya berharap akan ada titik pertemuan antara PAS dan UMNO bagi mengembangkan lagi syiar ISLAM yang syumul ini di tanah bertuah ini.

  Semoga suatu masa kelak,negara ini benar2 mengamalkan undang2 ISLAM kerana tiada undang2 sebaiknya.Pastinya,setiap kejadian itu semestinya berada dibawah perancangan oleh YANG MAHA BERKUASA.
  DIA YANG LEBIH MENGETAHUI.
  Wallahuallam

  SELAMAT MAHU JAYA GOMO.

  P/S:Dari Kaca mata Presiden Permuafakatan Mahasiswa Islam Sedar Malaysia(PMISM)

  http://mohfas7.blogspot.com

 2. MARILAH RAKAN2KU DI DALAM PAS AGAR BERSATU DENGAN PARTI YANG MENGAMALKAN RASUAH IAITU UMNO.

  HIDUP PERASUAH!...
  HIDUP UMNO!...
  HIDUP KERAJAAN PERPADUAN!...

 3. salam Tuan
  http://dun11-permatangpasir.blogspot.com/2009/10/rumah-abdul-najib-akan-diroboh-kerajaan.html