CHANNEL UMB

Tenang: Lagi Kerja Bodoh Gerak Saraf Khawarij

Sunday, January 23, 2011 by Unit Media Baru PPUM · 3 comments
Filed under:

Risalah ini ditemui sekitar Felda Chemplak ,kononnya diterbitkan oleh unit perang saraf Barisan Nasional. Inilah sebahagian produk kilang fitnah khawarij PAS.Mereka sedaya upaya cuba memburukkan calon BN dalam masa yang sama cuba mengambarkan kononnya risalah sebegini adalah hasil gerak kerja saraf BN.
Risalah sebegini sering kali muncul ketika pilihanraya kecil,semasa di Galas perkara yang sama turut berlaku apabila mereka memperlekehkan calon PAS seolah olah kerja jahat datangnya dari Umno.

Beberapa kali kenyataan pemimpin khawarij kononnya mereka akan berkempen secara bersih dan berhemah,walhal inilah sebahagian taktik mereka berselindung daripada kerja jahat tentera hitam khawarij PAS.


Pisau kata " depa dah serang calon BN, takpa ada bom besaq nak meletup lepas ni"

Sumber: pisau.net

Comments

3 comments to "Tenang: Lagi Kerja Bodoh Gerak Saraf Khawarij"
 1. Apabila Penghulu Syaitan dan Syaitan berkumpul macam macam perkara tak baik berlaku pada kadar pantas.

  Hati hati dan selalu membaca ayat Quran. Insyallah...

 2. BERANI KERANA BENAR ? KAH KAH KAH...

  BERANI KE KUTUK BN KERANA BENAR BN TELAH JADI JUARA RASUAH DUNIA BIDANG KORPORAT ?

  BERANI KE KUTUK BN KERANA BENAR BN TELAH MENGHALALKAN RM 250 JUTA DUIT LEMBU ? MANA DIA SHARA KAO DISINI ?

  BERANI KE KUTUK BN KERANA BENAR BN TELAH MENJUAL NEGARA MESIA KEPADA NEGARA-NEGARA LAIN MELALUI TRANS-PACIFIC STRATEGIC PARTNERSHIP AGREEMENT (TPP) YANG AKAN BERMULA HUJUNG TAHUN NI ? BAYANGKAN DUNIA LUAR ADA HAK MENCAMPURI URUSAN PERNIAGAAN DAN MEMBUAT PERUBAHAN POLISI DEMI MENGUNTUNGKAN MEREKA DARI RAKYAT ?

  BANYAK LAGI BOLEH DITULIS KALU NAK TAPI BIAR DUA TIGA POINT NI KORANG FIKIR-FIKIRKAN DULU !

 3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI