CHANNEL UMB

N31 Bagan Pinang: Kekecohan di Masjid Bagan Pinang

Friday, October 9, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 5 comments
Filed under:

sila klik refresh untuk update

berita akan diupdate dari masa kesemasa.
berharap keadaan menjadi tenang selepas ini.

update :1.25am
seorang warga mas penduduk bagan pinang di pukul oleh pengganas PAS kerana mengotorkan masjid,di Taman Rusa berlaku pergaduhan antara pengganas pas dan umno.

update: 1.03am
sebentar tadi ceramah fitnah pakatan haprak di markas dewan ulamak PAS Bagan Pinang,Cikgu Bard PKR telah membuat fitnah,beliau berkata telah mendapat maklumat dari bilik kebal UMNO ,kononnya semasa mesyuarat MT di command center,umno tahu akan kalah,dan menyeru kepada pemuda umno keluar membuat kecoh,dan sebelum itu pemuda semua di sajikan dengan minuman beer,beliau membuat fitnah menyatakan pemuda umno keluar dalam keadaan mabuk dan membuat kacau di bagan pinang.

untuk pengetahuan anda,ini adalah fitnah semata mata, semlm mana ada mesyuarat MT di command center, sudah la menuduh mereka disajikan dengan beer malah beliau membuat kenyataan menghasut agar menimbulkan kebencian yang menterjermahkan lagi keganasan.
update:
12.58am

mengikut sumber yang boleh dipercaya:tantawi mengumpulkan penyokong nya seramai 300 orang di glory beach resort ,dan dikhabarkan 3-4 ribu org pengganas pas dari kelantan akan tiba untuk ber"jihad" di bagan pinang










update:pengganas PAS yang membuat kecoh




update:penyokong pengganas haprak berkopiah


sila klik refresh untuk update gambar









update



update gambar di tempat kejadian sedang diupload.

update 11.50pm
penduduk bagan pinang dijangka bertindak jika PAS tidak kosongkan kawasan yg menjadi laluan utama di sekitar masjid bagan pinang

Pisau akan update gambar dan video selepas ini.

update 11.20pm

tempoh 40 minit org kg bagi supaya kosongkan gerai dah nak habis...hampir 300 pemuda sdg menunggu arahan

update 11.19pm

panas kat dpn msjid belakang pinang ni..org kampung dan pemuda dah mula nak memberontak


Lintas langsung dari Masjid Bagan Pinang 11.00pm.

laporan dari saudara Rafi Awang Kechik

PAS terus mengganas, menyekat laluan masuk kerumah org di belakang Masjid Bagan Pinang. Letak kereta di depan pagar rumah dan bila tuan rumah tegur, dipukulnya tuan rumah itu. Memang biadap dan kurang ajar. Penduduk dijangka akn memberontak utk membalas tindakan penyokong PAS ini. Jadi siapa sebenarnya yg mulakan pergaduhan, PAS atau penyokong PAS yg biadap itu?.9 minutes ago


Comments

5 comments to "N31 Bagan Pinang: Kekecohan di Masjid Bagan Pinang"
  1. pengganas sebenar adalah UMNO... sesama UMNO pun boleh bertumbuk, pukui memukui... pilihanraya lepas di Perlis, puak puak Shahidan dan penyokong Radzi hampir gaduh bila Shahidan suruh turunkan bendera BN bila namanya dikatakan tak tersenarai jadi calon....

  2. Orang PAS, tarak komen ka pasai artikel ni?

  3. Anasir subversif dan militan extremis sebegini perlu ditangkap dan disumbat ke dalam penjara.

    Mungkin inilah strategi baru yang diperolehi Anwar Ibrahim semasa "berkursus" dgn CIA baru-baru ini.

    Apapun, dia akan kelihatan bersih kerana boleh perkudakan golongan bahalol,tolol dan bangang utk membuat angkara.

  4. Kami mahu Tan Sri Isa, kalau tidak kami boikot. ini siapa punye ha, tolong bagi tau sikit. tq

  5. 酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店經紀,
    酒店打工經紀,
    制服酒店工作,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    酒店經紀,

    ,