CHANNEL UMB

Nizar OII!! Ek Eleh Takde Taktik Lain Ke ? Pas Bongak Terdesak Nak Monang!

Saturday, October 10, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 1 comments
Filed under: ,

oleh The Unspinners

Fitnah yang ingin Anwar lemparkan kepada Isa Samad dalam ceramah semalam gagal kerana orang tidak ramai hadhir. Di ladang, ada dalam 130 orang saja yang sambut untuk dengar Anwar berucap. Cuma 10 yang mengundi.

Anwar pergi kemudian ke Sri Rusa dan kedai makan, sambutan yang hambar juga menyambutnya. Ini yang membuat gagal Anwar tidak dapat mengkut skrip yang dicadangkan untuk melempar fitnah peribadi dan bohong terhadap Isa Samad.

Malam ini malam terakhir Anwar di Bagan Pinang. PAS sudah terdesak dan perlukan sentuhan magik Anwar untuk menyelamatkan mereka. Itu yang disebarkan debat palsu antara Muhyiddin dan Awnar dengan harap ianya akan dapat menarik orang ramia.

Pastinya tak berjaya kerana orang tempatan sudah fedup dengan politik. Mereka marah dengan trafik jam yang diatur dengan sengaja oleh PAS dengan cara meletakkan Markas mereka di tengah jalan utama. Kegiatan perniagaan runcit dan ceramah di markas mereka menyekat perjalanan.

Orang PD ada yang menrungut. Beberapa kes orang tempatan yang mahu ke hospital terpaksa memakan masa sejam berbanding masa biasa yang hanya dalam 15-20 minit.

PAS BONGAK! ANWAR RAJA BONGAK!