CHANNEL UMB

Nizar OII!! Jom Tengok Apa KPI Untuk Jadi Wakil Rakyat PAS

Sunday, October 4, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 5 comments
Filed under: , ,



oleh The Unspinners

KPI untuk jadi Wakil Rakyat PAS:


1. Adakan seberapa banyak ceramah politik di kawasan.
2. Memberi seberapa banyak ceramah yang boleh.
3. Kumpul duit kutipan ceramah seberapa banyak yang boleh dan bagi-bagikan antara penceramah sampai ke budak jaga parking.
4. Banyakkan maki hamun, putarbelit fakta dan fitnah dalam berceramah dan perbualan dengan orang ramai.
5. Pastikan, songkok atau jubah atau baju Abim ada di badan supaya kelihatan macam orang baik.

Tidak perlu:

Balik kawasan. Selesaikan masaalah rakyat.

Tanya Zulkefli Omar mengenai nenek yang punya 19 cucu yang duduk beberapa ratus ela dari rumahnya di Lengeng.

Kenapa tidak boleh ikut sama-sama masyarakat setempat membantu? Biarkan saja pada UMNO? Sibuk jual kayu gaharu?

Fikirkan rakyat Bagan Pinang. Itulah wakil rakyat PAS. Usah percaya pada jubah dan kumis di dagu.

Comments

5 comments to "Nizar OII!! Jom Tengok Apa KPI Untuk Jadi Wakil Rakyat PAS"
  1. ISA banyak duit...rasuah..boleh lah bantu

  2. tu la pas, jubo dap diorang jilat, yg seagama xnak tolong..

  3. Bro, artikel ini bukan sahaja menunjukkan PAS tak reliable tetapi menghentam BN dalam pada masa yang sama..14 tahun dah nenek ni menggalas tanggungjawab..Apa yang BN buat sebelum ini?? Mungkin selepas ini kena lebih berhati-hati menyiarkan artikel sebab rakyat sekarang lebih kritikal dan buakn seperti di zaman 60-an..

  4. memang ini bukan zaman 60-an,tetapi teknologi sudah maju....kita kena lah guna dgn selok-eloknya,penulis blog saya nak nasihat kan agar tulis dalam blog anda secara berhemah...jangan nak sebar berita palsu,kalau boleh apa yang anda hantar ada bukti atau atikal rujukkan...ok

  5. 酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店經紀,
    酒店打工經紀,
    制服酒店工作,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    酒店經紀,

    ,