CHANNEL UMB

Nizar OII!! PAS dan Ustaz Gobala Datang Lagi, Bagan Pinang Are You Ready?

Monday, October 5, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 8 comments
Filed under: , ,



oleh Warisan 2057

YB Gobala Krishnan muncul lagi. Kali ini di bagan pinang. Tahniah kepada Pas yang menggunakan orang bukan Islam untuk mentertawakan ayat AlQuran.

Sudah lama Gobi tak buat hal. Kali terakhir di PRK Permatang Pasir. Dia tumbuk Polis di situ. Dia tak kisah. Bagi Gobi menjadi YB adalah tiket untuk melakukan segala-galanya. Dia maki hamun orang, dia tumbuk polis, dia hina ayat Al Quran. Dia tak kisah masuk dan keluar penjara kerana bagi dia itu lah asam perjuangan.

Di Bagan Pinang, peranan Gobi lebih besar. Pas sudah menobatkan dia sebagai USTAZ. Yer Ust Gobi. Ust Gobi dijaja di sekeliling Port Dickson.

Malam tadi Ust Gobi bersyarah. Dia guna ayat Al Quran untuk menghentam umat Islam. Bagi Ust Gobi, PR yang dianggotai rejim Dap, Pkr sosialist dan Pas taliban lebih layak memerintah negara ini. Dia meyakinkan rakyat dengan memutarbelit ayat Al Quran, sedangkan dia tak beriman dengan Allah yang menurun ayat-ayat suci itu.

Menurut Ust Gobi juga, dia berterima kasih kerana ada pemimpin Pas yang telah menawarkannya bantuan zakat. Dia kata Umno tak buat yang ini, tapi pemimpin Pas lebih baik kerana boleh beri bantuan zakat kepada orang bukan Islam seperti nya.

Syabas Pas, Ini PAS FOR ALL. Bogel boleh, TakeBeer boleh, Zakat pun boleh untuk semua.

Comments

8 comments to "Nizar OII!! PAS dan Ustaz Gobala Datang Lagi, Bagan Pinang Are You Ready?"
  1. at least depa blh gak baca..tapi pemimpin UMNO dll..tak penah baca pun..tgklah pemuda UMNO..apa ada..jgn ekau salah kan india tu sebab tau baca ayat quran..sepatutnya bersyukur mereka tau membaca...doakan mereka terbuka hati utk peluk islam...tunjukkan cth bukan nak hentam...

    banyak lagi pemimpin UMNO yang hancus...tak mau cerita ka? khalwat? pub? rumah urut? tanah wakaf? kongsi gelap? bukan takde cuma taknak cerita..

    rakyat taulah bro apa yg terjadi....mereka bukan tuli lagi...kasi duit lupe semua, angguk kepala je...

    jgn salah bangsa lain kerana islam tak penah nak sokong kite hina bangsa lain...

  2. ok bolehlah encik anon 5:17 mintak ustaz gobala ajar anak-anak encik anon 5:17 ngaji ye hehe

  3. penyokong kerajaan ke ataupun pembangkang aku tak kisah .... kalu depan aku orang bukan islam cuba2 nak tunjuk pandai baca surah AlQuran atas alasan nak tarik undi politik insyallah ... MATI KO !!

  4. Salam tuan blog

    Anon 5.17,
    Mana hang tau pemimpin UMNO tak baca Al Quran... cuba bagi tau sikit mana hang dapat fakta nie... Yang aku tau pemimpin hamPAS yang duk baca ayat sekerat2.. pastu tafsir ikut suka... dlm ceramah mula dengan ayat alquran.. isi penuh umpat dan kejian... macam tu hang kata elok.. ikut nik aziz hang pun bodo mcm die jugak.. tok guru konon...

    Sedara.. pub? rumah urut? gangster? hang pi tanya hasan ali ape si roonie buat kat selangor.. tanya teresa kok sekali... ketua segala benda haram kat selangor... nk tuduh org mmg senang... main sebut jer... dengar pakatan haram ckp hang pun duk ikut.. bodo nk mampus.. khalwat? pi tanya mat sabu... tak payah nk buruk kan org... mcm pemimpin pakatan haram baik sgt... sori.. aku lupa.. korang dah dijanjikan syurga oleh nik ajis...

    Kalau dah rasa dapat sokongan rakyat.. ape nak takut... tgu jer la PRU... terus dapat perintah malaysia... tapi aku rasa tak la.. mimpi 16 september lagi... pasal duk cakap tak serupa bikin, cakap cakap cakap tak bikin bikin...

    bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh di ikut.

    akai ada kaa...

    p/s: maaf tuan blo. terima kasih.

  5. takpe takpe hehe

  6. BLOGGER PAS KETANDUSAN MODAL LALU FITNAH JUGA MENJADI PILIHANNYA http://gomo-no1.blogspot.com/2009/10/blogger-pas-yang-ketandusan-modal.html

  7. sebelum PRU 12, bapo banyak rumah urut,pub,karaoke,pusat judi dalam malaysia nie..ko sebut? aku tak nak sebut..ni bukan cakap..ni fakta...ko kira sebelum PR pegang selangor. masa UMNo pegang Selangor, kilang BEER tu mcm mana blh bukak...sapo bagi..dah bertahun2 kilang BEER tu bukak baru sekarang ko bising...baru sekarang nak tunjuk islam..

    kalau nak tunjuk islam tak perlu lepas PR perintah Selangor, masa UMNo perintah ado ko , ekau bising pasal kilang BEER tu..apo ekau buek..ado ekau bising..

    sekurang2nya dio tak jadi PM...Mat Sabu kono tangkap padan muko dio..sapo buek maksiat tangkap..jgn kiro pemimpin..kalau pemimpin UMNO lopas...ekau tak tau cito ko...

    sejak bilo org UMNO prihatin dengan soal hukum hakam nie...dl aku tak pernah tgk..alim sungguh..

    masalahnya ayat yang PAS baco tu, ko dah check ko..betul ke tak..depa baca siap bagi rujukan Surah ape..pegilah check...abiskan mengaji dl sebelum cakap...

    apo yang gobala baco tu, ekau tau ko tak..ado baco..kalau ado ALHAMDULILLAH...

    kalau tak paham lagi...KOLU SALAMAH...apo maksudnya cariklah sendiri...

  8. 酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店經紀,
    酒店打工經紀,
    制服酒店工作,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    專業酒店經紀,
    合法酒店經紀,
    酒店暑假打工,
    酒店寒假打工,
    酒店經紀人,
    菲梵酒店經紀,
    酒店經紀,
    禮服酒店上班,
    酒店小姐兼職,
    便服酒店工作,
    酒店打工經紀,
    制服酒店經紀,
    酒店經紀,

    ,