CHANNEL UMB

Nizar OII!! Pemuda PAS Kacau Perempuan : Patutla Kena Pukul!

Thursday, October 8, 2009 by Unit Media Baru PPUM · 4 comments
Filed under: , ,

oleh Encik Gomo

Petang Tadi satu Insident pergaduhan yang melibatkan antara petugas Pas dan juga Petugas UMNO di Taman Dato Hj Abdul Samad berhampiran Taman permainan.Mangsa Mohd Sahid dipukul beramai-ramai oleh lebih kurang 100 orang pemuda UMNO di Taman berkenaan.Beliau yang ketika itu cuba melarikan diri akan tetapi ia dihalang oleh pemuda UMNO Pulau Pinang dan mengakibatkan Beliau mengalami kecederaan yang teruk.Beliau juga telah dibawa ke Hospital P.Dickson bagi menerima rawatan.

DIPETIK DARI BLOGG SYA REFORMIS!!!

HUA...HUA..HUA...
CUBA BACA BETUL-BETUL DAN FAHAMI CERITA DI ATAS INI!!!

Mangsa Mohd Sahid dipukul beramai-ramai oleh lebih kurang 100 orang pemuda UMNO di Taman berkenaan.

APAKAH SESEORANG YANG DI PUKUL SEHINGGA 100 ORANG MAMPU BERTAHAN SEDEMIKIAN RUPA???
MELIHAT DARI KECEDERAAN NYA ADALAH TIDAK LOGIK APABILA 100 ORANG YANG MEMUKUL PEMUDA ITU.

Beliau yang ketika itu cuba melarikan diri akan tetapi ia dihalang oleh pemuda UMNO Pulau Pinang dan mengakibatkan Beliau mengalami kecederaan yang teruk.

BELIAU YANG KETIKA ITU CUBA MELARIKAN DIRI???
PASAL APA PEMUDA ITU MELARIKAN DIRI???
MELARIKAN DIRI DARI SIAPA???

HE HE HE.....
NI LAH FITNAH YANG DATANG DARI KEPIMPINAN PAKATAN HARAM!!!
SUDAH TIDAK ADA MODAL MAKA DICANANG YANG UMNO TELAH MEMUKUL PEMUDA INI. BLOGGER UPAHAN JUGA YANG TELAH MENDAPAT MANDAT BAGI MENYEBARKAN CERITA FITNAH INI.....

INILAH CARA PAKATAN HARAM!!!

APA YANG SEBENARNYA???
PEMUDA YANG DIPUKUL INI SEBENARNYA TELAH MELAKUKAN KESALAHAN DENGAN PENDUDUK TEMPATAN DI KAWASAN BERKENAAN. PEMUDA INI DILAPORKAN TELAH MENGGANGU SEORANG WANITA DI KAWASAN BERKENAAN.

KEJADIAN PUKUL MEMUKUL SEBENARNYA TIDAK BERLAKU ANTARA AHLI UMNO PULAU PINANG SEPERTI YANG DIFITNAH PAKATAN HARAM INI. SEBALIKNYA PEMUDA INI TELAH BERGELUT DENGAN SEORANG PENDUDUK TEMPATAN YANG MANA ABANG KEPADA WANITA BERKENAAN.

SO TAKPAYAH LAH NAK FITNAH SANA SINI. CUKUPLAH DOSA YANG DI SEBARKAN PAKATAN HARAM INI KEPADA RAKYAT. AL-QURAN DAN HADIS MEREKA SANGGUP PERKOTAK-KATIKAN, APATAH LAGI DENGAN FITNAH SEBEGINI.

PAKATAN PEMBANGKANG PARTI FITNAH MALAYSIA!!!
JOM TOLAK DEPA
KITA HUMBAN MASUK LAUT!!!

Comments

4 comments to "Nizar OII!! Pemuda PAS Kacau Perempuan : Patutla Kena Pukul!"
 1. kalau kacau perempuan memang patut pun kena belasah. jangan depa ingat dah tetap masuk syurga bolih buat ikut suka. Kemudian pi mengadu pada SALAH _uddin , salah jumpa salah jadi betoi lah.

 2. Hua ha hah mamat dari Part Ajaran Sesat ni sebanao nya sedang sokodeng anak2 dara lagi mandi, tu sebab ke pukul. Hi mamat2 PAS takde koje ke? Padan muka kena pukul. pukul jangan tak pukul mamat tak tahu malu, muka tembok, anak haram jadah. hua ha ha..Fulamak Nik Najis kencing berdiri, pengikut2 Pas macam mamt ni kencing dah tentu tak chaybok. Tapi kan dah dijamin Syurga PAS, tak chaybok pun takpe.

 3. kahkahkahkah....si putera umno azeez kutty lagi lucu....kahkahkah .adaka patut kata dia kena taboh ngan 9 orang penyokong pas.

  bila blog2 semua duk tunjuk dia jalan ngan ismail sabri tu duk elok je...... siap ada gambor lagi.

  sudah2 la duk tipu melayu ni azeez oiiii... hang ni lawak betoila...aku mmg nak tergelak betoi tengok hang duk berlakon dalam spital.

 4. 酒店經紀人,
  菲梵酒店經紀,
  酒店經紀,
  禮服酒店上班,
  酒店小姐兼職,
  便服酒店經紀,
  酒店打工經紀,
  制服酒店工作,
  專業酒店經紀,
  合法酒店經紀,
  酒店暑假打工,
  酒店寒假打工,
  酒店經紀人,
  菲梵酒店經紀,
  酒店經紀,
  禮服酒店上班,
  酒店經紀人,
  菲梵酒店經紀,
  酒店經紀,
  禮服酒店上班,
  酒店小姐兼職,
  便服酒店工作,
  酒店打工經紀,
  制服酒店經紀,
  專業酒店經紀,
  合法酒店經紀,
  酒店暑假打工,
  酒店寒假打工,
  酒店經紀人,
  菲梵酒店經紀,
  酒店經紀,
  禮服酒店上班,
  酒店小姐兼職,
  便服酒店工作,
  酒店打工經紀,
  制服酒店經紀,
  酒店經紀,

  ,